loader image
Hopp til innholdet

Om oss

Driftsfilosofi

Barn og voksne hos oss skal ha det gøy! Gjennom lek og glede skal vi skape et tilrettelagt pedagogiske barnehagemiljø i nært samarbeid med barnas hjem. Vår visjon er; «Gode Minner læring for livet».

Reggio Emilia

Kattekleiv barnehager er inspirert av Reggio Emilias barnehagefilosofi. 

Hvert barn er unikt og vi forskjellsbehandler barn. Det er viktig for oss at oppholdet blir godt for det enkelte og at den perioden de har vært hos oss skal ha vært minnerik og full av positive erfaringer. 

20200716_125522

Sansemotorikk og Naturopplevelser

Barnehagene våre har en fast turdag i uken. Da pakker vi med oss niste og utforsker nærområdet. Vi har flere skogsområder vi benytter hos av, men går også turer til Båthavna, Bok -og blueshuset, universitet, Myrens dam, Tinnemyra og mellom barnehagene.

De eldste barna har større utflukter til; Sølvgruvene i Kongsberg, Eventyrparken i Skien, Skøyteparken, hyttetur med overnatting og skolebesøk.

 

Bjørnehula

Alle husene våre har et eget Bjørnehuletilbud. Det vil si på 3-6 års avdelingen har de kommende skolebarna, altså bjørnehulebarna et utvidet tilbud der de får oppleve og erfare nye ting det siste året i barnehagen. I tillegg til å være sammen med de andre på avdelingen sin, har de mye tid sammen med sine primæransatte og har gjerne et eget rom som de kan benytte når bjørnehulebarna har sitt eget opplegg. En dag i uka møtes alle Bjørnehula-avdelingene og gjør forskjellige aktiviteter sammen.

Aktiviteter som: KatteUglene, vanntilvenning, fotballcup, skidag, skøyturer, utflukter til sølvgruvene,  stavkirka, den store eggejakten, de hellige tre narrer, drama og verdensarven, språksprell og mye mye mer. 

30 års jubileum!

Kattekleiv Barnehager var den første private barnehagen som ble opprettet i Notodden oktober 1990. Barnehage driften startet i kjelleren til Inger Lise Wølner og har nå utvidet seg til 4 barnehager med 150 barn og 40 ansatte i Notodden-området. Det nyeste innskuddet i Team Kattekleiv er Belmar barnehage i Tønsberg.

Kattekleiv Barnehager var på flere måter prøvekluten for private barnehager i Norge. Sammen med Private Barnehagers landsforbund tapte vi en sak i ESA-domstolen om forskjellsbehandling av private og kommunale barnehager, men det ble  gjennomslag om at pris skal være lik for alle brukere av barnehager. Det var en seier. Etter den tid har Stortinget endret syn og det er nå lik behandling mellom kommunale og private barnehager.

Administrasjon

Ingerlise

Inger Lise Wølner

Daglig leder

ilw@kattekleiv.no

909 68 719

Hæge

Hæge M. Lund

Styrer

hml@kattekleiv.no

924 07 442

1535224291_230

Randi Markussen

Virksomhetsleder Yli 

rkm@kattekleiv.no

Torunn

Torunn Wølner

Virksomhetsleder Villamoen

two@kattekleiv.no

Hilde_Johanne_Olsen_Virksomhetsleder

Hilde J. Olsen

Virksomhetsleder Kattekleiv

hjo@kattekleiv.no

KM_C284e Q76

Gro Anita Sørensen

Virksomhetsleder Sætrebo

gas@kattekleiv.no

934 37 506

bac490cf-6f29-4755-8e82-b9e152966c44

Madelen With Norbak

Virksomhetsleder Belmar

mwn@kattekleiv.no