Om oss

Driftsfilosofi

Barn og voksne hos oss skal ha det gøy! Gjennom lek, humor og glede skal vi tilby tilrettelagte pedagogiske tilbud i nært samarbeid og dialog med barnas hjem. Vår visjon er; “Gode Minner læring for livet”

Reggio Emilia

Kattekleiv barnehager er inspirert av Reggio Emilias barnehagefilosofi. 

Hvert barn er unikt og vi forskjellsbehandler barn. Det er viktig for oss at oppholdet blir godt for det enkelte og at den perioden de har vært hos oss skal ha vært minnerik og full av positive erfaringer. 

20200716_125522

Sansemotorikk og Naturopplevelser

Barnehagene våre har en fast turdag i uken. Da pakker vi med oss niste og utforsker nærområdet. Vi har flere skogsområder vi benytter hos av, men går også turer til Båthavna, Bok -og blueshuset, universitet, Myrens dam, Tinnemyra og mellom barnehagene.

De eldste barna har større utflukter til; Sølvgruvene i Kongsberg, Eventyrparken i Skien, Skøyteparken, hyttetur med overnatting og skolebesøk.

 

30 års jubileum!

Kattekleiv Barnehager var den første private barnehagen som ble opprettet i Notodden oktober 1990. Barnehage driften startet i kjelleren til Inger Lise Wølner og har nå utvidet seg til 4 barnehager med 150 barn og 40 ansatte i Notodden-området. Det nyeste innskuddet i Team Kattekleiv er Belmar barnehage i Tønsberg.

Kattekleiv Barnehager var på flere måter prøvekluten for private barnehager i Norge. Sammen med Private Barnehagers landsforbund tapte vi en sak i ESA-domstolen om forskjellsbehandling av private og kommunale barnehager, men det ble  gjennomslag om at pris skal være lik for alle brukere av barnehager. Det var en seier. Etter den tid har Stortinget endret syn og det er nå lik behandling mellom kommunale og private barnehager.

Administrasjon

Inger Lise Wølner

Daglig leder

ilw@kattekleiv.no

909 68 719

Hæge M. Lund

Styrer

hml@kattekleiv.no

924 07 442

Randi Markussen

Virksomhetsleder Trolldalen

rkm@kattekleiv.no

Torunn Wølner

Virksomhetsleder Villamoen

two@kattekleiv.no

Hilde J. Olsen

Virksomhetsleder Kattekleiv

hjo@kattekleiv.no

Gro Anita Sørensen

Virksomhetsleder Sætrebo

gas@kattekleiv.no

934 37 506

Madelen With Norbak

Virksomhetsleder Belmar

mwn@kattekleiv.no